“Cantarețele” vantului (realizarea clopoțeilor de vant)

tutoriale realizare clopotei de vant, wind chimes

In comert se gasesc cateva modele si probabil ca cele mai cunoscute sunt cele sub forma de tuburi de metal sau de lemn. Altele sunt sub forma unor lamele. Scopul este unul si acelasi. La cea mai usoara adiere de vant, ele produc sunete foarte placute auzului, chiar armonioase as putea spune, mai ales in cazul celor metalice.

Aici, in zona unde stau eu pe Cheile Nerei, bate un vant numit coșava. E un vant foarte puternic care a reușit să răstoarne si vagoane, dar în general produce pagube foarte mari. Aș fi tare curios sa vad cum se comporta clopoteii de vant intr-o astfel de situatie. Ar fi o provocare, nu?

Oricum , efectul dat de un astfel de clopotel de vant mi se pare foarte interesant vara in gradina, stand la un ceai cu prietenii, iar undeva in fundal sa se auda clinchetul fin generat de o adiere de vant.

Partea frumoasa este ca realizarea unor astfel de clopoței de vant este la îndemana oricui are puțina indemanare și imaginație.

Iți propun sa arunci un ochi si pe articolul 20+ Marvelous Wind Chimes, cu tutoriale pas cu pas, de realizare a clopoteilor de vant in gospodarie.

wind chimes

Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *