Dacă undeva într-o pădure cade un copac…

Dacă undeva într-o pădure cade un copac...
Daca undeva într-o pădure cade un copac dar nu e nimeni acolo să-l audă, mai produce vreun sunet?

Înainte de a răspunde la această întrebare, locuitorii orașului  Bideford s-au gîndit să dea o “mână de ajutor” sau un “Helping Hand” unui copac pe care l-au numit “Wonky Conker“. Nu erau curioși de sacrificarea unui copac pentru a afla răspunsul unei întrebări.

Dorind să construiască un parc, autoritățile s-au împiedicat de prezența mai multor copaci bătrâni care probabil existau acolo de mai multa vreme decât cei care stateau pregătiți cu drujbele pentru tăiere.

În scurtă vreme oamenii au devenit conștienți de distrugerile care erau prevăzute în noile planuri de amenajare, așa că un localnic curajos s-a pus înaintea copacului Wonky Conker pentru a nu putea fi tăiat.

Ideile bune au venit câțiva ani mai târziu, când autoritățile , au comandat o lucrare la unul dintre artiștii locali. Era vorba de o mână ajutătoare, un suport imens care să susțină crengile bătrânului Wonky Conker.

Mâna frumos realizată, ce pare ca iese din pământ pentru a susține crengile, este realizată din lemn de stejar iar prin interiorul ei trece un suport de metal care preia toată greutatea crengii.

wonky conker 1
foto: http://weird-wood.blogspot.co.uk
wonky conker 3
foto: http://weird-wood.blogspot.co.uk

 

 

 

Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *