A fi unic e un privilegiu al omului dar restul …

Comment on De ce asemanatori si totusi diferiti? by ghita.

A fi unic e un privilegiu al omului dar restul actiunilor nostre cred ca sunt rezultat al unor alegeri, care la randul lor au la baza foarte multi factori, externi sau interni.

A crede ceva ,indiferent ca vorbim despre credinta in Dumnezeu sau credinta ca putem realiza un anumit lucru cred ca tine de o stare interioara cu punct de plecare intr-o alegere. Daca vreau sa trec o strada, trebuie intai sa aleg sa imi doresc asta. Daca vreau sa merg in excursie i nstrainatate, trebuei intai sa aleg sa imi doresc asta, lucru va genera alte actiuni precum munca, adunatul banilor, etc. Si astea sunt lucruri vazute. Dar cand vine vorba de credinta religioasa, cred ca acolo e si mai greu. Strada, excursia sunt ceva palpabil, dar cand e e vorba de a crede ceva ce nu poate fi simtit cu simturile normale, cred ca e nevoie de ceva mai mult. E ca dragostea, nu a pipait-o, nici mirosit-o nimeni si totusi i-am dat nume si am pus cateva “simptome” trupesti si sufletesti sub umbrela acestui cuvant si le-am “diagnosticat” ca fiind dragoste.

Recent Comments by ghita

Tutorial: Fă-ți propriul ceas de perete pentru casa de la țară!
Jumatate din tutoriale sunt realziate de barbati, jumatate de femei. 🙂 Oare ce o insemna asta? Nu sunt misogin. Era doar o constatare.

Oricum faine ideile.


Sabloane pentru balamale din lemn sau metal
Multumesc. Mai astept si continuarea. 😀


Da mai departe: