Decorarea unui suport de lemn rotativ – chic

Decorarea unui suport de lemn rotativ featured

Am finalizat decorarea unui mic suport de lemn rotativ.

Fotografiile nu sunt de cea mai bună calitate, fiind realizate cu telefonul, dar pașii pe care i-am făcut nu sunt foarte complicați.

Suportul era dat cu un lac protector , așa că pentru a aplica vopseaua , a trebuit să îndepărtez acel strat de lac.

Am dat două straturi de vopsea iar pentru crearea florilor, am folosit un stencil pe care l-am achiziționat de la un magazin de specialitate, cu produse DIY.

Îmi place tare mult vopseaua aceasta pentru că în maximum 2 ore , cele două straturi s-au uscat complet.

Am folosit hârtie abrazivă pentru “deterioarea” muchiilor și a colțurilor iar pasul final a fost aplicarea unui strat protector de ceară.

Pfff….ce telegrafic am fost :))

Probabil de la situația din ultimele trei săptămâni ( aștept deznodământul ca să vă pot spune povestea completă), de când mă tot cert cu un magazin online care mi-au livrat apartul foto la o altă adresă.

O zi faină!

 

Decorarea unui suport de lemn rotativ 2 Decorarea unui suport de lemn rotativ 1Decorarea unui suport de lemn rotativ 5 Decorarea unui suport de lemn rotativ 4 Decorarea unui suport de lemn rotativ 3Decorarea unui suport de lemn rotativ 7 Decorarea unui suport de lemn rotativ 8

 

 


    Decorarea unui suport de lemn rotativ 10  Decorarea unui suport de lemn rotativ 11Decorarea unui suport de lemn rotativ 9  Decorarea unui suport de lemn rotativ 6    
 

 

Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *