Idei de rafturi reglabile pentru debara

Idei de rafturi reglabile pentru debara

Rafturile pe care le găsești în magazine, de cele mai multe ori au dimensiuni standard și nu le poți ajusta după locul pentru care ți-ai făcut deja planul. Îți place piesa de mobilier, dar nu se potrivește în locul respectiv. În general, asta se întâmplă la spațiile mici, cum ar fi locurile de depozitare, sau debaralele (care cam tot aia sunt, nu ?!?!).

Când te lovești de această problemă, ai două variante: fie magazinul dispune de un atelier și îți poate ajusta mobilierul în funcție de nevoia ta, fie aplici una dintre soluțiile ieftine de mai jos.

Pentru prima din ele, este posibil să ai nevoie de prietenul unui prieten care  din întâmplare cunoaște un tâmplar și care te poate ajuta cu cele două șine verticale și bastoanele din lemn pe care să le așezi după bunul plac și după caz.

 

 

Rafturi reglabile pentru debara
foto: https://www.pinterest.co.uk/pin/347199452514842745/

 

Pentru cea de-a doua variantă, materialele și sculele de care ai nevoie pentru a realiza acasă  rafturile, e foarte probabil că le ai deja acasă.

Nu ai nevoie de multă pricepere pentru a îmbina cele câteva șuruburi și bucățile de lanț care vor deveni raftul handmade din debaraua gospodăriei tale.

 

 

Rafturi reglabile pentru debara 2
foto: https://www.pinterest.co.uk/pin/546413367282660331/

 

 

xtdeco.ro%20%3E%20Extraordinary%20Decorations
 

 

Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *