La mulți ani!….și osu’ la muncă

La multi ani....si osu la munca

Salut și  “La mulți ani!“, acum că s-a îndurat Dumnezeu de noi și ne-am trecut cu bine într-un alt an.

Mă pricep la urări, exact cum mă pricep la făcut cadouri, adică mai deloc. Așa că am adoptat o urare care mi se pare că se potrivește oricui și în orice situație. Vă spun și vouă exact același lucru că ” vă doresc ceea ce vă doriți” și adaug aici că trebuie pus osul la muncă pentru ca acel lucru pe care ni-l dorim să nu ni se pară că vine așa ca din senin (  mai ales în cazul celor care au îndoieli în privința existenței miracolelor), ci să simțim că am muncit pentru el și că l-am meritat.

Trebuie să avem mai multă încredere în miracolul care suntem. Trebuie să pornim la drum cu “vreau să fac/ să încerc / etc” și să îi dăm mai puțină putere îndoielii care se ascunde în spatele  lui “oare o fi bine? / oare o să îmi iasă? / oare o să pot face asta? “. Dacă nu încerci, dacă nu îndrăznești, dacă nu găsești curajul de a te aduna și a începe, cum vei știi dacă lucrul ar fi fost de succes sau nu? Cât timp nu rănești în jur cu ceea ce vrei să faci….dă-i înainte.

Citește, caută, întreabă, află, discerne ce îți folosește, caută să simți că ai crescut puțin în fiecare zi.

Dragă prietene, îți doresc să descoperi în tine resursele care te pot ajuta să duci lupta potrivită. Vei vedea că vei descoperi multe lucruri și te vei descoperi pe tine. Vin și urcușuri și coborâșuri, dar astea sunt normale. Cel mai curat râu de munte se lovește de pietre dar nu se oprește. Cea mai curată apă de mare este mângâiată de cel mai fin nisip, dar tot este măturată, din când în când, de câte o furtună care tulbură nisipul.

Da, știu, deznodământul tuturor lucrurilor este fatalitatea, dar până acolo suntem datori să aflăm din ce aluat suntem făcuți.

Propune-ți ca măcar de acum, să începi să îți dorești să pui un început bun…indiferent de lucrul pe care ți-l dorești. Ai toate șansele să afli că în spatele tututor lucrurilor, aparent potrivnice, se ascund miracolele pe care le aștepți.

Cu drag,

Florian

 

retroboutique.ro
 

Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *