Mobilier in stilul Disney

Mobilier in stilul disney

 

Să ridice două degete de la picioare cine nu a văzut niciodată un film sau măcar o secvență dintr-un film de desene animate realizat de studiourile Walt Disney.

Cartea Junglei , Aristocats, Bambi, Doamna și Vagabondul sau mai nou apărutele filme de animație Frozen, Planes, Big Hero 6, toate fac parte din palmaresul studioului ce poartă  chiar numele celui ce l-a inființat, Walt Disney. Sunt zeci de filme realizate de studioul Disney, din anii ’30 și până acum.

Acum ca ne-am reamintit puțin de vremurile de demult și am căzut într-o melancolie, sper, nu prea adâncă, revin la subiectul acestei postări și anume mobilierul inspirat din această lume fantastică prezentată în desenele animate.

Când eram mici și credeam acele lucruri ce le vedeam în desenele animate, se găsea inevitabil cineva care să ne șoptească în ureche miraculoasele cuvinte “E imposibil. Lucrurile astea nu sunt reale“. Ei bine, acu le-am putea da o replică, sau mai exact le-am putea arăta fotografii cu mobilier inspirat exact din aceste desene animate. Forme curbate într-un mod aproape nenatural și totuși haios, culori vesele, cam tot ce ați văzut în decorul desenelor animate imaginate de Disney.

Tipul acesta de mobilier  se potrivește de minune în camera copiilor acolo unde tot ce vede copilul trebuie să îi producă bucurie. Poate că o să folosească și părinților ca din când în când să viziteze acea cameră și să își aducă aminte că au fost copii și indiferent de cât de multe riduri de adună pe piele, inima nu va îmbătâni niciodată.

 

disney furniture
foto: http://www.betterimprovement.com
disney furniture
foto: http://www.wikinoticia.com
foto: www.pinterest.com
foto: www.pinterest.com
disney furniture
foto: www.roomstogokids.com

 

 


 

disney furniture
foto: www.pe wizzley.com
disney furniture
foto: www.buzzfeed.com
disney furniture
foto: www.the6greers.com
disney furniture
foto: www.trendhunter.com
disney furniture
foto: www.ccoolsfurnitures.blogspot.ca

 

 

 

disney furniture
foto: www.disneyinspirationblog.blogspot.com
disney furniture
foto: www. themerooms.blogspot.com
disney furniture
foto: www.homes-interior.com
disney furniture
foto: www.nydailynews.com
disney furniture
foto: www.highsnobiety.com

 

 

 

Ei, cum vi se pare? Parcă nu ar strica o reîntoarcere măcar si pentru cîteva minute la starea de copil.

 

Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *