Motivatie

De ce “ganduri de lemn”? De ce blogul? De ce ? De ce ? De ce?

Nu e nimic complicat. E doar un simplu blog personal, axat in special pe sculptura in lemn, combinat pe ici pe colo cu cate o parere personala despre aproape orice.

Cu siguranta nu se vor gasi postari despre fatucile, crimele, violurile, spagile si tampenile ce apar prin mass-media. E problema lor. Dorm dupa cum isi astern.

Ma intereseaza oamenii care au ceva de spus, oamenii care vad dincolo de lucrurile “evidente” ale vietii, ma intereseaza oamenii pentru care viata e un drum si nu doar o parcare unde trebuie sa isi iroseasca fiecare minut pentru a contrui patru pereti, iubesc pe cei care isi mai aduc aminte si de Dumnezeu in lucrurile pe care le fac, vreau sa cunosc oameni care au curajul sa traiasca viata lor si nu a altora.

Nu ma intereseaza ca nu esti de acord cu ceea ce cred eu si nu ma intereseaza ca nu iti place blogul (dai search pe google si gasesti alte mii de bloguri). Nu o spun cu rautate , ci incerc sa evit situatia de a-ti pierde minute pretioase de viata cu un lucru care nu iti place.

„Alegerea, și nu șansa e cea care ne determină destinul.” Franklin Delano Roosevelt

Da mai departe:

One thought on “Motivatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *