Ornamente si decoratiuni…vii

Ornamente si decoratiuni...vii

Uite, asta e o idee de decorațiune pe care nu trebuie să o reînnoiești tu în fiecare an, pentru că va face singură acest lucru.

Procedeul este simplu.

Te gândești întâi ce vrei să creezi în grădină / curte, etc.

Se iau câteva crengi subțiri de salcie, se pun în pământ pentru a prinde rădăcină. Se împletesc crengile și se dau forma dorită, apoi se udă bine și se îngrijesc și cu puțină răbdare, în câteva luni, te va uimi rezultatul. Acele crenguțe, firave și flexibile la început, se vor întări ș vor deveni mici copăcei, apoi copaci maturi. Ideea este ca forma pe care le-ai dat-o la început, aceea o vor pastra și la maturitate.

Nu cunosc numele celui care a făcut împletiturile de mai jos, dar mi se pare extraordinare și de mare efect pentru orice grădină.

 

Ornamente si decoratiuni...vii Ornamente si decoratiuni...vii Ornamente si decoratiuni...vii Ornamente si decoratiuni...vii Ornamente si decoratiuni...vii Ornamente si decoratiuni...vii

sursa foto: http://stiri.magazinuldecase.ro/prietenul-meu-a-taiat-cateva-crengute-de-salcie-si-a-asteptat-pana-au-prins-radacina-apoi-a-inceput-sa-creeze-rezultatul-este-pe-masura/

 

 

 

 

Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *