Pe meleaguri straine

Pe meleaguri straine

Maine se face o săptămână de când lipsesc de pe blog, dar acum o să reintru în activitate, ca să spun așa. Motivul este simplu, nu că ar interesa pe cineva… :)))))). Ăsta e un smiley care râde o zi întreagă.

Deci ziceam de lipsa de pe blog. Da, este din cauză că de aproape o săptămână am plecat din țară.

Am luat decizia aceasta în virtutea unor planuri de viitor. Cum fără de muncă nu se poate face aproape nimic, mi-am luat tălpășița și am aterizat taman pe tărâmuri englezești. Nu stiu dacă e bine sau nu, încă nu m-am obișnuit nici cu aerul de aici, dar o să mai scriu din când în când diverse lucruri despre cum percep eu atmosfera de aici. Deocamdată las lucrurile să curgă.

Ce se va schimba puțin în perioada următoare, va fi natura postărilor. Dat fiind faptul că în acest moment, spațiul nu îmi permite realizarea unor lucrări personale în lemn, voi veni în schimb cu diverse idei de proiecte ce se pot realiza cu ușurință într-o gospodărie, dar de data asta le voi susține și cu imagini 3d. Toate obiectele le voi realiza într-un program de grafica 3D, lucru care mă va ajuta sa explic mai ușor unde trebuie pus un șurub sau executată o tăietură.

 

 

Voi continua, ca și până acum, cu promovarea diverselor proiecte altfel. Vor lipsi, până când se vor mai așeza lucrurile, proiectele personale în lemn, în special cărțile și jurnalele cu coperți de lemn.

Pentru cei interesați de cărțile și decorațiunile care le mai am disponibile, pot vizita magazinul online sau puteți să îmi scrieți direct care dintre acestea doriți să le comandați, fără a face neapărat un cont în magazinul online. Trimit doar cu Posta Romana, e mai putin costisitor și mai economic și pentru client.

 

O zi faină, prieteni.

 

 

 

Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *