Pilula pentru dureri de viata

Ce nume s-ar potrivi mai bine unei zile peste care ai vrea sa sari, precum in filmul Click? Sa apesi simplu pe un buton si sa treci cumva peste ziua care pare asa de apastoare ca ai impresia ca te copleseste. Ai avut….? Hmmm de ce mai intreb? Sunt sigur ca ai avut zile in care parca totul e rasturnat cu dosul in sus. Stai si te gandesti cum s-a ajuns la situatia asta si nu poti gasi nici o explicatie. Pur si simplu erai in treaba ta si dintr-odata te-ai trezit prins intr-o avalansa de situatii care au inceput sa genereze tot felul de discutii.

Cam in situatia asta m-am aflat azi. Cred ca sunt doua posibile situatii. Fie pleci capul si indiferent ca e sau nu vina ta, taci si inghiti in sec, fie dai drumul la moara si torni cuvinte si ganduri. Stii cum e cand incepi sa iti aduci aminte de la Adam si Eva incoace si strigi si reprosezi si pe moment nu realizezi ceea ce inevitabil constientizezi mai tarziu, ca  s-au spus cuvinte care nu se mai pot lua inapoi.

Ce faci in astfel de situatii? Cum sa fii intr-o cale de mijloc?  Daca ataci macar sa nu zgarii, iar daca zgarii macar sa fie ceva superficial care sa se duca la prima ceasca de cafea.

Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *