PROIECT 3D: Suport din lemn cu înălțimi ajustabile

PROIECT 3D Suport din lemn cu înălțimi ajustabile

 

Mai este foarte puțin timp până cand iarna își va intra cu adevărat în drepturi cu gerul și zăpada de rigoare.

Pentru cei care stau la sat și au în curte flori, cu siguranță s-au îngrijit deja și au dus florile în pivniță, unde temperatura este constantă.

Pentru flori dar și pentru orice alte produse care pot fi stivuite pe rafturi (gemuri, compoturi, murături), iată un exemplu de suport cu rafturi, ușor de realizat, dar mai ales practic pentru că înălțimea rafturilor poate fi ajustată.

O să descriu în câteva vorbe despre ce aveți nevoie.

– 4 stâlpi care vor susține rafturile. Grosimea o alegeți în funcție de ce doriți să depozitați. Pentru borcane și alte lucruri grele trebuie sa folosiți lemn cu latura de minimum 3-4 cm.

– rafturile sunt realizate din rame de lemn pe care prindeți șipci de lemn suficient de rezistente la greutate. Distanța dintre șipci trebuie să fie potrivită, nici prea mare pentru ca lucrurile să nu vă cadă , dar nici prea mică pentru a  nu opri ventilația aerului.

– șuruburi care vor prinde rafturile. Câte două pe fiecare parte a raftului.

După finalizarea unui raft,  folosește o bormașină pentru a da găurile unde vor trebui să intre șuruburile de care vorbeam mai devreme, cele care vor ține fixe rafturile. Șurubul trebuie să treacă prin stâlpii verticali și prin rama fiecărui raft. În fotografiile de mai jos se vede exact poziția unde vin aceste șuruburi.

Spor la muncă.

 

PROIECT 3D suport pentru flori cu inaltimi ajustabile 11 PROIECT 3D suport pentru flori cu inaltimi ajustabile 11 PROIECT 3D suport pentru flori cu inaltimi ajustabile 11 PROIECT 3D suport pentru flori cu inaltimi ajustabile 11 PROIECT 3D suport pentru flori cu inaltimi ajustabile 11

 

 

    PROIECT 3D suport pentru flori cu inaltimi ajustabile 11 PROIECT 3D suport pentru flori cu inaltimi ajustabile 11 PROIECT 3D suport pentru flori cu inaltimi ajustabile 11 PROIECT 3D suport pentru flori cu inaltimi ajustabile 11 PROIECT 3D suport pentru flori cu inaltimi ajustabile 11 PROIECT 3D suport pentru flori cu inaltimi ajustabile 11    

 

 

Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *