PROIECT 3D: Suport din lemn pentru flori agatatoare

PROIECT 3D Suport din lemn pentru flori agatatoare

Salutare.

Mă gândeam zilele trecute la o idee de a pune  în valoare florile agățătoare ( Tompeta Cățărătoare, Clematita, Trandafir, Iedera, etc.), dar fără a rispi spațiul grădinii.

Există mai multe variante de suporturi pentru flori ce pot fi folosite atunci când vine vorba de amenajarea grădinii, dar mare parte din ele sunt fixe, cum ar fi arcadele așezate de-a lungul unei alei, gardurile sau pergolele. Sunt din lemn, rustice, frumoase, dar sunt fixe, ceea ce e și normal, altfel la prima bătaie de vânt mai puternică, ar ajunge în celălalt capăt al grădinii.

Ideea care mi-a venit în minte a fost aceea a unui suport care să poată fi folosit și ca element de separare între două zone ale curții sau grădinii, prin urmare să nu fie fix, ci să poată fi mutat.

Așa cum se poate vedea din fotografiile de mai jos, suportul este format din trei părți. Există elementul central, cutia de lemn, care este locul unde se va afla ghivechiul cu flori iar de o parte și de alta sunt cele două părți mobile ale suportului. Acestea se pot roti la diverse grade, în funcție de configurația grădinii. Cele două părți mobile sunt atașate de partea centrală prin două perechi de balamale, suficient de solide ca să susțină și greutatea viitoarelor flori.

Fiind un suport destul de mare, este mai greu să fie pus la adăpost la venirea iernii. Prin urmare, este indicat să se folosească flori rezistente la frig.

PROIECT 3D Suport din lemn pentru flori agatatoare PROIECT 3D Suport din lemn pentru flori agatatoare PROIECT 3D Suport din lemn pentru flori agatatoare

 

 


    PROIECT 3D Suport din lemn pentru flori agatatoare PROIECT 3D Suport din lemn pentru flori agatatoarePROIECT 3D Suport din lemn pentru flori agatatoare PROIECT 3D Suport din lemn pentru flori agatatoare PROIECT 3D Suport din lemn pentru flori agatatoare PROIECT 3D Suport din lemn pentru flori agatatoare    
 

 

Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *