PROIECT 3D: Uscător de rufe pentru gradină

PROIECT 3D Uscător de rufe pentru gradină

 

Salutare.

Ce mai ziceți? Încă nu și-a revenit lumea după concediu? Nostalgia plutește încă în aer?

Ce părere aveți despre un uscător de rufe sau poate chiar un suport pentru flori, ce se poate realiza într-o după-amiază caldă de toamnă? Am făcut de dimineață imaginile, dar nu am reușit să le postez, dar pe drum mă găndeam că de un astfel de suport pot fi agățate și chiar ar arăta foarte bine, ghivece cu flori.

După cum se vede, suportul se poate realiza destul de ușor cu scule din categoria hobby.

În principiu, e nevoie de scânduri uscate, o bucată de lemn cu secțiune circulară (de genul unei cozi de mătură), mai groasă care va forma axul principal și încă o bucată, ceva mai lungă, dar cu secțiune mai mică, din care se vor realiza opritorile pentru fiecare braț în parte. Mai e nevoie de un fierăstrău pendular, burghie pentru lemn, șuruburi cu diblu, bormașină.

Iată câteva imagini cu uscătorul:

POIECT 3D: Uscător de rufe pentru gradină PROIECT 3D: Uscător de rufe pentru gradină PROIECT 3D: Uscător de rufe pentru gradină PROIECT 3D: Uscător de rufe pentru gradină PROIECT 3D: Uscător de rufe pentru gradinăPOIECT 3D: Uscător de rufe pentru gradină POIECT 3D: Uscător de rufe pentru gradină POIECT 3D: Uscător de rufe pentru gradină

 

 


    POIECT 3D: Uscător de rufe pentru gradină POIECT 3D: Uscător de rufe pentru gradină

 

  Dimensiunile brațelor și le alege fiecare după bunul plac, la fel ca și numărul lor.

Cred că din imaginea cu componentele separate se poate observa mai bine ceea ce trebuie creat.  

 

 

POIECT 3D: Uscător de rufe pentru gradină

 

PROIECT 3D uscator de rufe gif_gif

 

  ATENTIE!

– suportul să fie bine prins în perete cu suruburi cu diblu, solide pentru a evita smulgerea din perete sub greutatea rufelor sau a florilor

– pentru a rezista căt mai mult în timp, lemnul trebuie tratat; prin urmare înainte de asamblarea finală, după ce ați finisat toate suprafețele, dați câteva straturi de ulei de in lemnului, apoi un lac de lemn de culoarea preferată și lăsați să se usuce bine.    

 

 

Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *