PROMO: 12 modele de tapet cu reduceri de pana la 50%

discount promotii, reduceri de pret, promotii online, reduceri la magazine online
 

Tapetul se pare că e iarăși la modă. Până în anii 90 sursele de informare ale românilor în ceea ce privește decorațiunile pentru interioare, se reduceau la renumitele reviste Neckermann și la programele străine care arătau și altceva decât figura conducătorului. Omul vedea ceva acolo, i se părea interesant și inceerca fie să-și procure de peste hotare, fie să își fabrice.

Acum este suficient sa dai o simpla căutare pe Google și găsești mii de sugestii de amenajare pentru apartament , casă sau cabană.

Unul dintre pașii importanți ai unei amenjări, constă în decorarea pereților. Unii preferă culori simple cu posibilitatea unei schimbări într-un viitor nu prea îndepărtat. Alții preferă o zugrăveală care sa reziste ani de zile. Mai adaug aici pe cei care preferă tapetul în locul zugrăvelii. Desigur că îi mai avem și pe cei care nu se încadrează complet în nici una dintre aceste categorii; sunt cei care ies puțin din tipare și încearcă diverse moduri inedite de decorare, zugrăvind 2-3 pereți și tapetându-i pe restul, sau diverse combinații.

Așa cum am mai spus, tapetul a fost acum ceva ani, preferat de mulți români (și eu am avut la apartament doua camere tapetate), acum a început iarăși să fie căutat, avântul fiind dat și de multitudinea de surse de informare. Ca o imagine de ansamblu, tapetul nu s-a demodat niciodată complet.

 

O să va spun și câteva cuvinte despre istoria tapetului, dar pentru început, până nu expiră ofertele, am adăugat câteva sugestii de tapet pentru cameră sau living, diverse stiluri, dar cu un punct comun, sunt la reducere. Unele dintre ele au reducere și de 50%.

Câteva modele au nume asemănătoare dar sunt diferite, așa că pentru informții despre fiecare model de tapet în parte, trebuie să dai click pe imagine.

 

Tapet Unsere Besten
Tapet Unsere Besten
Tapet Rasch 10 x 0.53 m
Tapet Rasch

 

Tapet Sensation 53 cm
Tapet Sensation
Tapet Elegance 53 cm
Tapet Elegance
Tapet Venice 53cm
Tapet Venice
Tapet Charming Floral 53 cm
Tapet Charming Floral
Tapet Plaisir 53 cm
Tapet Plaisir
Tapet Venice 53 cm
Tapet Venice
Tapet Elegance 53 cm
Tapet Elegance

 

 

Spuneam la începutul articolului, că o să vin cu câteva detalii legate de istoria tapetului,  care este una chiar foarte veche.

Primele modele de tapet a fost pictate manual, iar în secolul al 16-lea au ajuns și în Europa datorită negustorilor veniți din Asia. Noul mod de decorare al pereților a avut un succes imediat, așa că în scurt timp, in Anglia și în Franța a apărut tapetul pe hârtie, odată cu inventarea tiparului.

De atunci și până acum, tehnicile s-au dezvoltat și diversificat foarte mult, la fel ca materialele folosite. Unele sunt din hartie, altele sunt plastifiate si pot fi spălate. Tehnicile moderne sunt in stare să realizeze modele de tapet în orice culoare și dimensiune. Limita este dată de imaginația fiecaruia.

 

Tapet Bellagio 70 cm
Tapet Bellagio
Tapet Charming Floral 53 Cm
Tapet Charming Floral
Tapet Rasch 10 x 0.53 m
Tapet Rasch
Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *