PROMO: Hamace si balansoare suspendate pentru gradina ta

_blog_promo_featured_image

Casa, curtea si gradina cu flori sunt cateva ingrediente esentiale care in mintea oricarei persoane, dau ideea de liniste si relaxare, fie dupa o saptamana de munca, fie dupa o zi fierbinte  de vara.

Daca vine vorba de gradina, fie ea doar cu un gazon atent tuns, fie plina de flori, inevitabil te vei gandi la un loc in care vei sta sa te bucuri de loc si moment. Hamacele si balansoarele sunt cele preferate in astfel de situatii pentru ca dau un aer exotic locului, sunt practice, comode si usor de intretinut si folosit.

Totusi, inainte de achizitiona un hamac sau balansoar, trebuie sa tii cont de spatiul  de care dispui si de eventualele elemente de care trebuie sa te folosesti pentru a le suspenda.

Daca gradina iti permite, te poti folosi de doi copaci apropiati pentru a suspenda un hamac sau doar de 0 singura creanga groasa pentru a suspenda un hamac tip scaun pentru o singura persoana.

Hamac Chakra Ecru
Hamac Chakra Ecru
Hamac Willow Floral
Hamac Willow Floral
Hamac Alicante Krate
Hamac Alicante Krate
Hamac Alicante Multicolor
Hamac Alicante Multicolor

 

Balansoarele sunt diferite de hamace prin faptul ca de cele mai multe ori au un cadru metalic, iar in unele cazuri, acestea vin la pachet cu suportul  metalic de care se agata. Acest lucru ofera o oarecare flexibilitate in utilizarea balansoarului, fara a fi dependent de creanga unui copac.

 

Balansoar Renoir Naturale
Balansoar Renoir Naturale
Fotoliu de relaxare Rubicon Black - Orange
Fotoliu de relaxare Rubicon Black – Orange
Balansoar Egg Chair Natur
Balansoar Egg Chair Natur
Fotoliu de relaxare Rubicon White - Blue
Fotoliu de relaxare Rubicon White – Blue

 

 

 

 

Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *