Satul lacustru cu casute din lemn de pe clisura Dunarii

Satul lacustru cu casute din lemn de pe clisura Dunarii
Saptămâna trecută am ajuns pe clisura Dunării, în vizită la bunica. Fiind aproape de noua construcție ce începe sa prindă contur în apropierea localității Berzasca, am făcut o mică plimbare până la ceea ce se dorește a fi singurul sat lacustru din România.

Toate construcțiile vor fi din lemn și așezate pe piloni. Conform planului, căsuțele, sau bungalourile cum au fost denumite, vor fi legate între ele prin faleze, vor exista locuri amenajate pentru pescari ,dar si locuri unde vor putea fi ținute ambarcatiunile, va exista și un restaurant.

Se pare ca vor exista două insule, Egreta și Pelicanul, fiecare având cate 15 locuințe. Fiecare căsuță din lemn, va avea sufragerie cu terasă, pentru admirarea Dunării.

Iată și prezentarea video, virtuală, a viitorului sat lacustru.

 

 

Planul arată bine, sper doar să apuc să o văd finalizată. Am făcut căteva fotografii cu stadiul actual al lucrărilor.

Satul lacustru de pe Dunăre Satul lacustru de pe Dunăre Satul lacustru de pe Dunăre Satul lacustru de pe Dunăre Satul lacustru de pe Dunăre Satul lacustru de pe Dunăre

Pentru mai multe fotografii cu Dunarea și cu căsuțele de pe Dunăre vezi aici. Am și descris motivul îngrijorării mele în ceea ce privește finalizarea lucrării.

Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *