Suport de cărți din lemn, rustic, sculptat și decorat

suport de carti rustic decorat shabby chic

Din seria recuperat – reciclat – redecorat, unul dintre obiectele de săptămâna asta este chiar primul dintre  comorile achiziționate.

Mi-a plăcut și varianta lui rustică, cu culoarea naturală a lemnului la vedere, dar nu pot nega că varianta lui chic este la fel de interesantă, dacă nu, chiar mai potrivită de folosit ca decorațiune și într-un apartament cu mai puține decorațiuni rustice.

Suportul este din lemn masiv, sculptat manual.

Inițial am aplicat un strat subțire de vopsea doar pe florile sculptate, iar după ce s-a uscat bine, am aplicat straturile de vopsea albastră. Motivul pentru care am aplicat întâi culoarea albă a fost ca la final, când o să vin cu hârtia abrazivă și se va îndepărta din stratul de vopsea albastră, vor rămâne vizible porțiuni de culoare albă.

Etapa finală a fost aplicarea cu o cârpă a unui strat protector din ceară .

 

suport de carti rustic decorat shabby chic

suport de carti rustic decorat shabby chic  suport de carti rustic decorat shabby chic suport de carti rustic decorat shabby chic suport de carti rustic decorat shabby chic suport de carti rustic decorat shabby chic suport de carti rustic decorat shabby chic suport de carti rustic decorat shabby chic

 

 

 

 

Da mai departe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *