Talentul nu are varstă (Tabăra de copii de la Manastirea Tismana 2015)

În ultimele doua zile am luat o mica pauză, fiind plecat pană la Mănăstirea Tismana.

Cum de multe ori viața are propriul ei plan, indiferent de ce am planuit noi cand am plecat de acasă, așa s-a întamplat și acum. Lucrurile s-au întors de așa natură că ne ne-am putut întoarce decat a doua zi. Partea frumoasă a fost că am participat la prezentările de final ale unui tabere de copii, organizată de Mitropolia Romană din Franța.

 

Copiii au fost adorabili. O piesă de teatru cu mai mult înțeles pentru parinți decat pentru ei. Ei erau bucuroși de rolul pe care îl jucau in piesă. Erau parte dintr-un întreg. Foc de tabără la final.

 

Ce m-a uimit foarte tare, a fost talentul unor copii cu varste intre 10 și 15 ani in pictarea icoanelor și în realizarea obiectelor artizanale. Am făcut prea puține fotografii, eram prea absorbit de eveniment, dar vi le împărtășesc și pe acestea.

 

ganduri de lemn - tabara tismana 2015 - 1

Nimic nu te ajuta mai bine sa-ti intelegi crezurile decat atunci cand incerci sa le explici unui copil curios (Frank A. Clark)

 

ganduri de lemn - tabara tismana 2015 - 2 ganduri de lemn - tabara tismana 2015 - 3 ganduri de lemn - tabara tismana 2015 - 4 ganduri de lemn - tabara tismana 2015 - 5

 

Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste(Paolo Coelho)

Da mai departe:

One thought on “Talentul nu are varstă (Tabăra de copii de la Manastirea Tismana 2015)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *