Tricouri cu Cheile Nerei, pictate manual

Tricouri cu Cheile Nerei, pictate manual

Rezervația Cheile Nerei Beușnița din județul Caraș-Severin, este poate unul dintre foarte puținele subiecte despre care televiziunile au vorbit frumos. Chiar și cele care își câștigă pâinea murdărind când pe unul când pe altul, atunci când a fost vorba de sălbăticia încă neatinsă a Cheilor Nerei, acestea au realizat mici documentare cu imagini ce nu te pot lăsa indiferent.

Pentru mine, Cheile Nerei ocupă un loc mai aparte. Copilăria eu mi-am petrecut-o la o aruncătură de băț de intrarea în rezervație. Era suficient să trec un deal ( cel pe care se afla satul bunicilor) și eram deja la renumitele tunele săpate în piatră, care îți taie respirația cînd realizezi la ce înălțime au fost săpate deasupra râului Nera.

Cheile Nerei sunt cunoscute și ca cele mai lungi chei din România, dar asta nu m-a împiedicat ca în trei ocazii diferite să parcurg traseul Slatina Nera – Lacul Dracului ( în jur de 40 km dus-întors cu rucsacul în spate).

Am foarte multe motive pentru care aș recomanda oricui să treacă în agenda obiectivelor ce trebuie vizitate în următorul concediu și căteva trasee din Cheile Nerei, dar asta nu face obiectul acestei postări.

Am încercat de curând realizarea și a altor materiale care să promoveze Cheile Nerei. Datorită lipsei spațiului, realizarea de cărți cu coperți de lemn este momentan în stand-by, așa că acum am trecut la pictare de tricouri, tot în aceeași temă.

Tricourile sunt unicat, pictate manual cu vopsea specială pentru material textil.

 

Mere bune pentru bagita
Mere bune pentru bagita
NERA puncte cardinale
NERA puncte cardinale
Ochiul bei simbol
Ochiul bei simbol
Vrei lac cu numele tau? Pangi pana mori (Beiul)
Vrei lac cu numele tau? Pangi pana mori (Beiul)

 

 

 

 

 

 

Da mai departe:

2 thoughts on “Tricouri cu Cheile Nerei, pictate manual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *