Tutorial: Fă-ți propriul ceas de perete pentru casa de la țară!

Discutam mai demult despre refolosirea paleților și ce mobilier de grădină interesant se poate realiza din ei, fără efort prea mare. Cu puțină imaginație, o bormașină, un fierăstrău, ciocan și câteva cuie, din câțiva paleti pe care i-ai aruncat crezând că nu îți mai folosesc la nimic, poți realiza mobilierul necesar pentru grădina de vară.

Azi o să vă arăt câteva idei împreună cu indicațiile necesare pentru realizarea unor ceasuri de perete folosind cateva scânduri recuperate de la euro paleții rămași prin gospodărie.

 

 

 

 

Dacă te întrebi de unde se poate face rost de mecanismul pentru ceas, e simplu, mai toate magazinele online  de profil hobby, comercializează mecanisme de ceas. Unele sunt ieftine, fiind mecanisme de genul celor pe care le găsiti în interiorul ceasurilor de perete din plastic cumpărate din piață.

Dacă totuși dorești un mecanism mai fiabil, cu carcasa din aluminiu, de culoare alb sau argintiu, aruncă o privire la cele două mecanisme de ceas de mai jos, care in perioada aceasta sunt la reducere de preț.

Mecanism Ceas Argintiu Walplus Tm
Mecanism Ceas Negru Walplus TM

 

Pentru cazul în care îți dorești doar un ceas decorativ, nu neapărat funcțional, cu care să decorezi peretele camerei, îți poate folosi tutorialul următor:

 

 

 

Da mai departe:

5 thoughts on “Tutorial: Fă-ți propriul ceas de perete pentru casa de la țară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *